Lecab Lastbilar i Karlstad

du transporterar, vi underhåller.

Med vår nya avtalsportfölj ger vi dig möjligheten att anpassa ditt serviceavtal utifrån vad ditt fordon behöver. Vi förstår värdet av hög tillgänglighet, produktivitet och utmaningarna i din dagliga verksamhet. Serviceplanen bygger vi tillsammans med dig och skapar på så sätt ett avtal skräddarsytt utifrån dina förutsättningar. Välj mellan avtalen Start, Drive, Cruise eller ProCare. Vi har något som passar varje verksamhet.

 

Våra serviceavtal

Underhållsavtal

Med vårt underhållsavtal Start får du ett underhåll anpassat till vad ditt fordon behöver. Med smart uppkoppling analyseras ditt fordon när du behöver underhåll och det kan då utföras i rätt tid för att minimera onödigt stillestånd.

Start är ett avtal för dig som vill ha ett regelbundet och professionellt underhåll av din lastbil, ditt släp eller efterfordon. Med detta serviceavtal får du ett grundläggande underhåll och har möjlighet att välja tillägg som passar dig och ditt fordon. Tillsammans med våra serviceexperter bygger du din underhållsplan. Ett avtal som ger dig grundläggande trygghet och hög tillgänglighet.

 

Service-​ och reparationsavtal

Med ett av våra service- och reparationsavtal Drive, Cruise eller ProCare får du professionell service och reparationer av ditt fordon. Vill du ha maximal trygghet och vår kompetens i alla lägen är ProCare det självklara valet för dig.

Drive
Med Drive får du förutom underhåll av ditt fordon även reparation av slitageskador på drivlinan. Med detta avtal kan du maximera din tid på vägen tack vare Max24 som ger dig en extra trygghet då vi garanterar att ditt fordon är körklart inom 24 timmar vid oplanerade driftstopp. Ett avtal som ger dig grundläggande trygghet och kontroll.

Cruise
Cruise ger dig ett avtal som täcker både reparation och underhåll av ditt fordon till en fast kostnad. Med detta avtal får du den bästa möjliga servicen då den optimeras efter data från ditt fordon. Cruise innehåller även Max24, vilket innebär att vi garanterar att ditt fordon är körklart inom 24 timmar vid oplanerade driftstopp. Ett avtal som ger dig trygghet och kontroll på ekonomin med fasta kostnader.

ProCare
Med ProCare får du ett bekymmersfritt serviceavtal med reparation och underhåll samt monitorering av ditt fordons hälsostatus. Vi analyserar ständigt din lastbil, håller koll på när förebyggande komponentutbyten behöver göras och kontaktar dig om vi misstänker ett kommande stillestånd. Vi garanterar självklart att ditt fordon är körklart inom 24 timmar vid oplanerade driftstopp. Ett avtal som ger dig största möjliga trygghet med Scanias expertis inom heltäckande service.

 

Underhåll på ditt fordons villkor

De grundläggande delarna i underhållet av chassit ingår i alla avtal, och det finns flera tillval som gör att du kan välja till vad som passar dig och din verksamhet. För att optimera underhållet monitorerar vi ditt fordon och samlar in data om dess tillstånd. Utifrån denna data analyserar vi vilket underhåll ditt fordon behöver och förlägger de olika servicemomenten vid samlade tillfällen för att ditt fordon ska tas om hand på bästa sätt

Optimerad service för din trygghet
Din trygghet är viktig och därför erbjuder vi dig fasta kostnader, hög tillgänglighet och en servicepartner som tar stort ansvar. Med en service som är intelligent och anpassad efter dina behov kan du luta dig tillbaka och lita på oss som din partner – vi tar hand om ditt fordon.

Dina förutsättningar styr
Med Service 360 erbjuder vi flera olika serviceavtal för att alla fordon ska få den bästa servicen utifrån dess förutsättningar. Samtliga avtal innehåller monitorering och underhållet förläggs utifrån hur ditt fordon körs. 

 

 

 

Kontakta gärna vår servicemarkandssäljare för mer info.