Lecab Lastbilar i Karlstad

Du transporterar, vi underhåller.

När du köper en lastbil eller buss från Scania får du tillgång till en mängd olika tjänster, bland annat förmånliga ScaniaAvtal, uppkopplade tjänster, försäkringar och YKB-utbildningar. Du väljer själv vad som ska ingå – möjligheterna är obegränsade. Kontakta oss så berättar vi mer eller läs själv via länkarna nedan.


FÖRMÅNLIGA AVTAL OCH UPPKOPPLADE TJÄNSTER FÖR DIN SCANIA LASTBIL ELLER BUSS

ScaniaAvtal finns i flera olika nivåer och grundtanken är enkel. Vi tar hand om underhållet av din lastbil eller buss, du koncentrerar dig på transportverksamheten. Klicka nedan för att få mer information om vad våra olika avtal och tjänster innehåller

 

 

 

 


FÖRARUTBILDNING

Scania vill genom sin rikstäckande certifierade förarutbildning öka kompetensen inom branschen och medverka så att förarna kan uppfylla lagkraven.

En skicklig förare är en tillgång för varje åkeri. Scania erbjuder utbildning, coachning och verktyg av världsklass.

 

 

 


SCANIA ASSISTANCE

Alla chaufförer vet att det mest oväntade faktiskt kan hända. Var du än befinner dig, i Sverige, Europa eller ute i världen, när som helst på dygnet, ring bara till oss så kommer vi till din hjälp.

Journumret i Sverige är 042-100 100.

Trygghet på vägen är värt mycket. Ett oplanerat stopp kan bli kostsamt i slutändan. Scania Assistance är en service som vi ger till alla Scaniaägare. Här följer några exempel på vad vi kan hjälpa till med:

  • Reparation av din lastbil på plats vid driftstopp på vägen.
  • Kontakt med verkstad för reparation.
  • Kontakter för bärgning och starthjälpsassistans.
  • Kontakter för reparation av släpvagn eller trailer.
  • Hjälp med kredit till reparation.
  • Boende och transport i samband med reparation.

Hos Scania Assistance får du alltid tala med en kontaktperson på ditt eget språk. Samma person håller sedan kontakten med dig tills problemet med din lastbil är löst.

 


FINANSIERING OCH FÖRSÄKRING

Vi erbjuder flexibla finansierings- och försäkringslösningar som är anpassade för din verksamhet och dina fordon. Det ger möjligheter för dig att driva en lönsammare verksamhet.
Läs mer om denna tjänst