När du köper en lastbil från Scania får du tillgång till en mängd olika tjänster, bland annat förmånliga ScaniaAvtal, försäkringar och YKB-utbildningar. Du väljer själv vad som ska ingå – möjligheterna är obegränsade. Kontakta oss så berättar vi mer.

FÖRMÅNLIGA AVTAL FÖR SCANIA LASTBILAR

ScaniaAvtal finns i flera olika nivåer och grundtanken är enkel. Vi tar hand om underhållet av din lastbil, du koncentrerar dig på transportverksamheten. Klicka på de olika avtalen nedan för att läsa mer om vad de innehåller:

FÖRARUTBILDNING – YKB

Scania vill genom sin rikstäckande certifierade förarutbildning öka kompetensen inom branschen och medverka så att förarna kan uppfylla lagkraven.
Läs mer om Förarutbildning – YKB

SCANIA ASSISTANCE

Alla chaufförer vet att det mest oväntade faktiskt kan hända. Var du än befinner dig, i Sverige, Europa eller ute i världen, när som helst på dygnet, ring bara till oss så kommer vi till din hjälp.

Journumret i Sverige är 042-100 100.

Trygghet på vägen är värt mycket. Ett oplanerat stopp kan bli kostsamt i slutändan. Scania Assistance är en service som vi ger till alla Scaniaägare. Här följer några exempel på vad vi kan hjälpa till med:

  • Reparation av din lastbil på plats vid driftstopp på vägen.
  • Kontakt med verkstad för reparation.
  • Kontakter för bärgning och starthjälpsassistans.
  • Kontakter för reparation av släpvagn eller trailer.
  • Hjälp med kredit till reparation.
  • Boende och transport i samband med reparation.

Hos Scania Assistance får du alltid tala med en kontaktperson på ditt eget språk. Samma person håller sedan kontakten med dig tills problemet med din lastbil är löst.

FINANSIERING OCH FÖRSÄKRING

Vi erbjuder flexibla finansierings- och försäkringslösningar som är anpassade för din verksamhet och dina fordon. Det ger möjligheter för dig att driva en lönsammare verksamhet.
Läs mer om denna tjänst