Har du en hög servicekänsla och tycker om att ge kunden det lilla extra? Vill du överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda den bästa tänkbara servicen? Tycker du om att arbeta i ett högt tempo där problemlösning ingår i ditt uppdrag? Då har vi ett jobb för dig! 

Vi behöver dig som är duktig på kundrelationer och vill representera ett av världens starkaste varumärken där stolta, glada och krävande kunder är en del av din vardag.

 

Om Rollen

Som medarbetare i vårt serviceteam har du ett brett och varierande arbete med stort ansvar och många kontaktytor. Våra kunder är viktiga för oss, därför ser vi denna roll som central i vår organisation. Det är viktigt att allt kundbemötande utförs på ett vänligt, serviceinriktat och hjälpsamt sätt.

 

Vi erbjuder dig

En trivsam arbetsmiljö med ett team av kompetenta och trevliga kollegor. Vi kommer även se till att du får goda möjligheter till vidareutveckling genom Scanias utbildningsprogram för att du ska kunna utvecklas och växa i din roll som servicerådgivare.

 

Ort: Kristinehamn.
Arbetstid:
Dagtid.
Omfattning: Tillsvidare på heltid (100%).
Lön: Månadslön, enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2021-08-31 men urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.

Är du den vi söker? Tveka inte, ansök idag.

Mer upplysningar om tjänsten:

Christian Haglund – Servicemarknadschef
Tel: 010-47 00 860
Mobil: 073-800 56 60
Mail: christian.haglund@lecab.se