Lecab Lastbilar i Sunne söker reservdelsansvarig

Vill du leverera reservdelar och service i världsklass? Då kan du vara den vi söker! Du får representera ett av världens starkaste varumärken där stolta, glada och krävande kunder är en del av din vardag.

Arbetsuppgifter
Som reservdelsansvarig har du ett varierande arbete med stort ansvar och många kontaktytor. Reservdelsverksamheten och lagret ska drivas så effektivt och lönsamt som möjligt.

Våra kunder är det viktigaste för oss och grundförutsättning för att skapa tillgänglighet på fordon är att ha rätt reservdelar hemma, därför ser vi denna roll som central i vår organisation. Det är viktigt att allt kundbemötande utförs på ett vänligt, professionellt, serviceinriktat och hjälpsamt sätt.

Du verkar aktivt för att skapa och behålla stort förtroende och hög leveransprecision för lagret och strävar efter att öka reservdels- och serviceförsäljning. Lagerstyrning, bevakning, framtagning av relevanta analyser är uppgifter du känner dig bekväm med.

Lecab Lastbilar i Sunne är en relativt liten anläggning där det är viktigt att alla hjälps åt. Du förväntas kunna täcka upp för dina kollegor och även kunna kliva in i andra roller så som servicerådgivare när det behövs.

Din profil

Ordning och reda är självklarhet för dig eftersom du är van vid att leverera. Du vet även att din positiva inställning kan lösa knepiga situationer när man sätter kunden i fokus. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater samt att du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas.

  • Gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet med intresse för fordon och att ge service.
  • B körkort.
  • Erfarenhet av reservdelshantering, logistik eller servicerådgivning.
  • Datorvana och datorkunskap (då arbetet i många moment kräver god systemförståelse).
  • Serviceinriktad och känner dig bekväm med att vara spindeln i nätet.
  • Affärsmässig med verbal förmåga.
  • Har öppen attityd och respektfullt bemötande.

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av servicearbete och vi ser gärna att du idag arbetar inom kundrelationsförsäljning och är van att möta kunder.
  • Bred kunskap inom lastbilar, släp och påbyggnationer.

Vi erbjuder
En trivsam arbetsmiljö och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa i din roll.

Ort: Sunne.
Arbetstid:
Dagtid.
Omfattning: Heltid.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2021-02-11 men urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Mer upplysningar om tjänsten:
Christian Haglund – Servicemarknadschef
Tel: 010-47 00 860
Mobil: 073-800 56 60
Mail: christian.haglund@lecab.se