Tjänsten som Ekonom innebär en aktiv roll i verksamheten med ansvar för det ekonomiska och administrativa arbetet för Lecab Lastbilar AB. Arbetet är servicefokuserat och innefattar kontakt både med både våra säljare, kunder, finansbolag med flera. Dagarna är varierade och ställer stora krav på tillgänglighet och att snabbt kunna ställa om utifrån verksamhetens behov.

Arbetsuppgifterna innefattar såväl löpande bokföring, beräkningar och avstämningar, hantering av finanskontrakt, fakturering, skattedeklarationer med mera. Visst arbete för övriga bolag inom koncernen förekommer också.

Du har tidigare erfarenhet av arbete som rör hela ekonomiflödet och har goda kunskaper inom redovisning. Som person är du noggrann, strukturerad, ansvarsfull och driven. Du ser god service såväl internt som externt som en självklarhet. I grunden har du en ekonomisk utbildning och du trivs med att ta eget stort ansvar och arbeta självständigt. Erfarenhet från finansbranschen är meriterande.

Vi erbjuder ett roligt arbete och trivsam miljö där du får jobba i ett spännande företag med branschens hetaste varumärken. Du kommer ingå i ett team av kompetenta och trevliga kollegor och vi erbjuder dig även kontinuerlig utbildning för att du ska kunna utvecklas och växa i din roll.

 

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast 16 juni 2022. Din ansökan skall innehålla CV och ett personligt brev.

Rekryterande chef Christina Rodestedt 010-47 00 811, christina.rodestedt@lecab.se svarar gärna på dina frågor om tjänsten.

Frågor om processen kan ställas till HR-ansvarig Lotta Olsson lotta.olsson@lecab.se

Omfattning: Heltid (dagtid)
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad

Är du den vi söker, tveka inte, ansök idag!

Klicka här för att läsa om hur vi hanterar omständigheterna kring Covid-19. Läs mer